Tuesday, September 15, 2009

Tendang menendang!

Not so long ago.... July tahun ni gua rasa. Ema kinda enthusiastic that she has yet to feel any movement from the baby. Reason being sebab dah masuk 5 bln, patutnya dah ada rasa tendang menendang. According to her friend eventho doctor yg kitorg g check up every month bgtau its kinda normal that the u've yet to feel any movement until you're 6th mth pregnant.

So starting end July or early August, Ema dah start rasa movement of the baby or to be precise, baby dah start tendang menendang dia. Hmm.. apa lagi, makin galak ar Ema berborak ngan baby nyer....

Gua pun rasa seronok ar sbb Ema dah start rasa those those things but gua xder ar bother sgt sebenarnye. That is until gua rasa sendiri baby tu kicking bile gua usap perut Ema..terharu beb! ble rasa yg kaki dia tuh besar mane..

Excited? of coz I am!!... I'm about to change status again. Dulu... From single become married. Now from a man, going to become a dad. Doakan moga Erma & baby sihat walafiat hingga 9 month k!

btw, adik ipar gua pon preggie gak. ETA krismas. So not only that I will become a dad, gua jugak akan dpt anak buah....hehehe. Dont worry beb! kitorg semua doakan moga bitah & baby sihat gak smapi ler 9 month or time to deliver nnti.

Ituler tendang menendangnye.. bkn benda lain k

2 comments:

j or ji said...

congrats bro!
gua pun nak baby lagi la! jeles pulak rasanya!

moze said...

Ko mmg patut jeles beb! Layla dah beso ni. Mmg patut dia dapat adik. Good luck