Thursday, July 29, 2010

Ayra first day at nursery


On monday, the 2nd day I'm at Beijing, Ayra went to the nursery for the 1st time ever... after berkepit ngan her mommy & ayah for 8 mth over.

Pic kat atas ni Erma amik pas amik Ayra dari nursery the same day. According to the babysitter, Ayra nangis bagai nak rak. Makan x nak, Hisap susu pakai botol lagi ar x nak...

If Ayra ble ckp, mungkin dia akan ckp yg... dahla Ayah dah 2 hari x nmpk, mommy plak tinggalkan saya dgn stranger... Kesian anak ayah ni...


Apa ble buat, mommy nak kije...

So far, Ayra still menyesuaikan diri dgn keadaan baru ni. Hari aku blk dari Bejing, Ayra kena selesema. Dpt dr budak yg g the same nursery dgn dia. Siap demam ar... Alhamdulillah Ayra dah sihat kembali. Hope she can adapt cepat dgn the whole new situation.

Blm pape lg, mommy dia nnti nak kena g outstation 2 hari. Aku tak tau ar mcmane Ayra nnti.....Of coz ar aku ade. Hope Ayra ok with me only around. Ituhari, aku xder...dia ok. If mommy dia xde, aku tak tau nak expect apa...Lain seh aku dgn Erma...Erma ble bg susu...aku nak bg aper? Bg botol susu bole le

Sorry la Ayra, u have to face the fact that mommy & ayah will not be around 24 - 7 so early in your life. Not that we like it, but someone say we have to. But mommy & ayah promise that we will be there for you when you need us, ok? Mommy & ayah love u so much...

2 comments:

Cutestamoi said...

Wooo sedih kalo tengok balik gambar nie.. iskk

j or ji said...

heehhe..

shiannya dia!