Thursday, July 02, 2009

Manchester United unveil their new 09/10 season home jersey



Yup..you heard it right. Sblm MU tukar sponsor to Aon, Nike will going to launch the new jersey on the 16.07.09. It means that during MU Asia tour, they will start wearing this new jersey.
Gua rase mcm old skool jer jersey ni. At least lagi bagus & cantik compare to Chelsea new jersey yg nmpk mcm ader span je kat bahunye....hehe (mcm span baju kurung).


Gua ingat nak beli jersey mase 10/11 nnti. Tp bile tgk jersey ni cam lawa jer...ape salahnye beli & pakai time diorg dtg 18.07 nnti eh? heheh....

Away jersey pon mcm ni gak but in white colour. The 'V' line will be in blue colour. A must have if you are indeed a true MU supporter. Dont worry, x lama lagi kluar la imitation punye. Bole ler korg beli. hehe

4 comments:

Cutestamoi said...

Hmm.. macam pelik jer baju nye..

j or ji said...

masa 90s aku ada 7 helai jersey MU. 2 darinya jenama ADIDAS/sharp yg dipakai masa bryan Robson jadi kapten.

ada yg hilang/kene curi/aku jual/kawan pinjam tak pulang/dan sebagainya. (kerja site berpindah daerah/negeri memang tipikal hilang barang)


kali ni aku nak start beli.jersey baru ni lawa! aku nak beli.gred A imitation,afkos!

Cutestamoi said...

J: kedekut!! Kate kipas-susah-mati.. Podah!! :p

moze said...

Away shirt dah kua. WArne hitam crest wane biru mude...cam sheealll je rupenyer!!