Sunday, March 22, 2009

Fulham 2 - Man United 0: Tuah dan ref menyebelahi Fulham

Sial punye Philip Doyd (Referee)!!!!

Byk giler keputusan yg menyebelahi Fulham. Scholes mmg patut ar kena kad merah pas melakukan blok ala pemain bola tampar utk mengeluarkan bola drpd masuk gol. Seronok ar Murphy score penalti utk Fulham lead 1-0.
Then gue nmpk ar starting from the goal onwards, this referee mmg berat sblh. asal MU player jatuh ke ape ke (except for Ronaldo ar.. mamat nie mmg suke berlakon. Gue pon naik nyampah kekadang).. die buat x tau jer. If Fulham player buat salah ke dive ke... cepat je die tiup wisel. Baik die main terus jer utk Fulham. mmg sial la.
Then the 2nd goal... Terang2 Etuhu punya kaki naik tinggi time Evra nak tanduk bola Doyd buat x tau jer... trus jer Gera bwk bola then buat 1-2 ngan Johnson & Gera sempat buat overhead kick utk mengesahkan Man United tewas buat kali ke-2 berturut2.
Gue kalau kalah... mcm kalah ngan Liver minggu lepas... x kesah beb! sebab mmg Man United patut kalah. Tp kalah ngan Fulham mcm nie... mmg sial ar.
Pastu to make me maki hamun ref sial haramkejadah ni, bile Rooney baling bola utk cepatkan permainan pun bole kena kad kuning ke-2: Terus kena kad merah! Lain ar if Fulham yg buat mcm tuh.. mmg patut ar kena kad kuning sbb melambatkan permainan. Mmg bodoh ar... Nmpk sgt nak buat pemain MU retaliate. If gue ade atas padang mase tuh... mmg dah kena tumbuk dah mamat tuh...

Astaghfirullah.... tenang an...tenang....

By the way... Spurs baru jer kalahkan Chelsea 1-0. So Liver....? Its ur time to catch us up. Ini jer peluang korg sbb Villa mmg tgh teruk skrg ni & korg tgh form skrg... xkan ble draw kot... If draw.. mmg gue kutuk satu-satu mmbr or kazen gue yg menyalak bile Man United kalah ngan Liver & kalah lagi ari ni... Tp gue akan kutuk bkn skrg.. rilex... Gue akan kutuk korg if... Man United win the FA Cup or BPL or UCL or maybe ketiga2nya.. If menang ar... If x.. gue yg kena kutuk lagi kot....

1 comment:

j or ji said...

kita akan jadi juara..jgn risau