Thursday, April 08, 2010

Manchester United 3-2 Bayern Munich (Agg 4-4): Menang pun kalah

Panasnya tempat ni!!!!

Aku bgn lmbt nak tgk game ni. Bgn2 je... tgk Rooney main. Then tgk scoreline: MU 2-0 Bayern. Gile gempak. Ni mimpi ka betui...

Then perut aku sakit nak melepas plak...kacau. Pegi jgk la toilet - melepas. Sambil melepas...aku terdengar Nani score lagi. Gila punya game. MU ble pegi ni.. aku cakap sambil membersihkan apa yg patut.

Baru jer aku melabohkan bontot aku kat kerosi- Ollic score pulak... Cilakak. Mcmane MU ble terlepas mamat yg sungguh annoying nih!. Dahle score gol kemenangan kat Allianz, kat Old trafford pon nak jugak.

Then abis 1st half. Aku tgk sms kat tepon aku "Rooney main siot!" Aku sms balik "gilak punya game!" ...Ko tak balas plak Tepeng...

Mmg gilak punye game. Masuk 2nd half, Ribery provoke Ref utk bagi 2nd yellow card pd Rafael and he got it.

Damn...

From there on..MU again..crumble. Thanks to Robben. Thanks very much.

Mu didnt mark him and Ribery properly. Ini yg buat aku rindukan Park Ji Sung...hehe and of coz making me miss Owen Hargreeaves more and more.

Menang pun kalah..Aper la.

Takper la. Pas tu Ayra plak takble tido...Agaknya dia pon tensen tgk team ayah dia out. Mataku dah terkebil2...Ayra tak tido gak...

Gila punya game...

3 comments:

j or ji said...

seharian aku termenung,mengenang nasib diri..hehe

tension! menang tapi keluar!

moze said...

Sabo la bro... MU tetiba off form. Janji jgn kalah jer...

Glory...Glory

tepeng said...

hehehe sbb kusyuk sgt aku lupa nak membalas sms ko